El diumenge 29 d’octubre del 2023, es celebrarà la 31a edició de la Marxa Popular Montornès del Vallès.

El Club Atletisme Montornès et convida a un emocionant esdeveniment esportiu! La XXXI Marxa Popular de Montornès es durà a terme diumenge 29 d’Octubre, amb sortida des de de La Bobila, situat al final del Carrer Major de Montornès. La sortida serà oberta entre les 8.00 i les 9.00 a. m., donant als participants la flexibilitat d’iniciar la marxa en aquest horari. La nostra organització s’acurarà a coordinar sortides escalonades i a assegurar una distribució adequada de l’espai per a evitar aglomeracions.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran formular per internet, a través d’aquesta mateixa web,  i de forma presencial als següents establiments.

-Farmacia La Bobila – C/ Major 55
-El Gato Con Botas – C/ Balmes 12
-Papereria Enric – Riu Mogent, 4
-Panaderia La Bobila – C/Major 57
-Pastisseria Viñallonga – C/Jacint Verdaguer, 3
-Servei T.V. Fabregat – C/Jaume Balmes, 3
-Polleria Angelita – Mercat Ntra.Sra. del Carme (Montornès Nord)

El preu de la inscripció es de 10 euros. El màxim d’inscripcions serà de 1.700
dorsals per a la Marxa.
Les inscripcions per internet només es poden recollir dissabte 28 d’Octubre a
l’oficina del club situada a la pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Les
Vernedes en els horaris següents.
Matí de 10h a 12h i Tarda de 17h a 19h

L’esdeveniment ofereix dues rutes espectaculars: una de 8 quilòmetres i una altra de 14 quilòmetres. La ruta més curta comptarà amb un punt d’avituallament, mentre que la ruta més llarga tindrà dues. A més, en concloure la marxa, tots els participants seran recompensats amb un suculent entrepà, una refrescant beguda de Coca-Cola, una samarreta commemorativa i un lot de diversos productes de Henkel.

Prepara’t per a viure una experiència esportiva inoblidable en Montornès! Assegura la teva participació i gaudeix d’un dia ple de desafiaments, naturalesa i companyonia en la XXXI Marxa Popular de Montornès. Ens veiem en la línia de sortida!