El dissate 17 de juny del 2023, es celebrarà la 6a edició de la Marxa Nocturna de Sant Joan Montornès Nord.

La nostra caminada nocturna és un esdeveniment anual que reuneix entusiastes de la naturalesa, aventurers i amants de la nit en una experiència única. Enguany, ens hem preparat per a oferir-te una nit inoblidable en la qual podràs gaudir de la bellesa de l’entorn natural mentre t’endinses en el desconegut.

INSCRIPCIONS

-Preu d’inscripció 7€. Places limitades a 500 inscrits. -Tots els participants rebran un obsequi commemoratiu de la prova + entrepà de botifarra + visita a Mons Observans + bossa d’obsequis d’empreses col·laboradores.

VENDA DE DORSALS

-Gato con botas, de dilluns a dissabte en horari comercial. -Oficina del club atletisme Montornès, dimarts i dijous de 18h a 20h. -Polleria Angelita (Mercat Ntra. señora del Carmen, parada 17) horari comercial. -Tambè a www.atletismemontornes.es

L’arribada de la nostra emocionant caminada nocturna tindrà lloc en un dels llocs més impressionants de la regió: Mons Observans. Aquest majestuós punt de trobada, situat a la part alta d’un pujol, ofereix una vista panoràmica enlluernadora dels voltants, convertint-ho en l’escenari ideal per a culminar la nostra aventura nocturna. Mentre t’aproximes a Mons Observans, sentiràs l’emoció créixer dins de tu, ja que sabràs que estàs a punt de ser testimoni d’un espectacle natural incomparable sota el mantell estrellat.