El Club Atletisme Montornès organitza la XXX Marxa Popular de Montornès el proper diumenge 30 d’Octubre, la sortida es durà a terme desde la Bobila (al Final del Carrer Major de Montornès)
La sortida serà oberta de 8 a 9 h. Durant aquest tram horari, els participants podran iniciar la marxa. Des de l’organització, s’intentara realitzar diverses sortides esgraonades i mirar per la correcta distribució d’espais per evitar acumulacions de gent. Abans de sortir, es obligatori introduir a la caixa de control el resguard del dorsal el qual servirà com a participació en el sorteig.

La marxa comptarà amb dos recorreguts: 8 i 14 Km (el curt disposarà d’un avituallament i el llarg en tindrà dos). A més en arribar, tots els participants rebran un entrepà, un refresc de Coca-Cola, una samarreta i un lot de productes
varis de Henkel.