El Club Atletisme Montornès organitza la XXIX Marxa Popular de Montornès el proper diumenge 7 de Novembre, la sortida es durà a terme desde la Bobila (al Final del Carrer Major de Montornès) La sortida serà oberta de 8 a 9 h. Durant aquest tram horari, els participants podran iniciar la marxa. Des de l’organització, s’intentara realitzar diverses sortides esgraonades i mirar per la correcta distribució d’espais per evitar acumulacions de gent. Abans de sortir, es obligatori introduir a la caixa de control el resguard del dorsal el qual servirà com a participació en el sorteig.

El mateix dia de la prova no es farà entrega de cap dorsal

NORMES COVID.
No s’ha d’oblidar que estem en temps de pandèmia i que, per tant, s’ha de ser responsable per tal de prevenir possibles contagis.
Es obligatori l’us de mascareta a les zones de sortida i d’arribada , també a les zones d’avituallament i quan no es pugui respectar la distància de 1,5 metres, ja sigui durant el recorregut o en la sortida/arribada.
Es recomana l’us de gel hidroalcohòlic el qual l’organització disposarà en diversos punts.
Una vegada s’han rebut els obsequis s’haurà d’abandonar la zona d’arribada el mes aviat possible per evitar acumulacions de gent.