p_mitja1.gif p_marxa1.gif p_cross1.gif p_milla1.gif p_jornades1.gif p_mini1.gif p_pujada1.gif p_sopar1.gif p_col%F2nies1.gif p_entrenaments1.gif p_fi%20temporada1.gif p_concentraci%F31.gif p_enlla%E7os1.gif p_extres1.gif
EVENTS ESPORTIUS
ACTES SOCIALS
ALTRES
p_inici1.gif web_club_new009016.gif web_club_new009014.gif web_club_new009012.gif web_club_new009010.gif
JORNADES PISTES
p_b%20lliga1.gif web_club_new009005.gif p_b%20facebook1.gif
Jornada de promoció a les pistes d'atletisme
Després de 4 setmanes de jugar a atletisme al pati de l'escola, aquest passat dilluns, els nens i nenes de 6è de primària de l'escola Can Parera van protagonitzar unes jornades a les pistes d'atletisme. Allà, 2 monitors del Club Atletisme Montornès els hi van explicar les diferents proves de l'atletisme, i els i van ensenyar on es feien totes les proves de curses, salts i llançaments. Tot seguit, van fer un petit escalfament i després es van organitzar en 4 grups per fer les proves de 60 metres tanques, salt d'alçada, salt de llargada i llançament de vórtex.
D'aquesta manera els petits atletes van tenir una visió més àmplia d'aquest esport que tant ens apassiona. Els nenes i nenes s'ho van passar d'allò més bé i van gaudir d'un dia ben assolellat.
web_club_new009001.gif
El passat 28 de maig el Club Atletisme Montornès va col·laborar amb la comissió d'esports del col·legi La Falguera de Vilanova del Vallès ( localitat on el club té una escola d'atletisme) en la primera olimpíada esportiva organitzada per aquesta comissió.

El Club Atletisme Montornès es va fer càrrec d'una de les cinc *ativitats organitzades per a aquesta olimpíada aportant dos monitors ( Marc i Inès) i col·laborant per a aquest esdeveniment esportiu que va comptar amb la participació de 100 nens/as aprox. la borsa d'obsequis amb la qual es va obsequiar a tots els participants.

Després de l'èxit de participació en aquesta primera edició, animem a la comissió d'esports del col·legi La Falguera , perquè aquesta edició sigui el principi de moltes altres.